FatCat FilmFif er de fede kattes hjælp til dem der bare gerne vil lave en hurtig lille optagelse på kontoret, i produktionen af et nyt produkt, eller som vil fortælle den fede historie til følgerne på Facebook og Instagram. At filme er en kunstart og et håndværk, som det tager mange år at mestre, men vi vil gerne hjælpe jer lidt på vej, så de film, I selv optager med jeres smartphones, kan blive lige nummeret federe.

Filmserien, som vi vil lave til jer, kommer til at berøre emner som filmteknik, lyssætning, lyd, redigering og meget andet, og vi håber at I vil følge med i det, så vi sammen kan få nogle bedre film at kigge på, når vi scroller gennem vores Facebook-feed og vores Instagram.

Vi planlægger at uploade en ny film hver fredag, som vil kunne findes på vores Facebook, vores Instagram og på vores YouTube-kanal – på YouTube vil alle filmene til sidst ligge samlet, så I har mulighed for at se det hele igennem flere gange, uden at skulle ud og lede igennem vores sociale medier hver gang. Dem bruger vi jo også til andre ting.

Filmene bliver kortfattede og præcise – ca. 1 minut – for at informationen er så nem at gå til som muligt. Det er jo ikke raketvidenskab, men hellere give lidt information af gangen, end at kaste 5 minutter lange film ud til jer.
Derfor bliver hver film ledsaget af et blogindlæg (lige som det her), hvor der bliver gået en smule mere i dybden med emnet, eller hvor vi måske deler lidt af den teknik, vi selv har brugt til at lave den pågældende film. Der er i hvert fald altid lidt at hente ved også at læse med herinde!

En smartphonefilm kan aldrig nå samme kvalitetsmæssige niveau, som en professionelt produceret film kan, men den kan markant forbedres, så det faktisk er til at holde ud at kigge på. Det er dét vi gerne vil hjælpe med!
I kommer ikke til at lave professionelle film, men kvaliteten bliver højere, så I kan være lidt mere stolte af filmen, når I deler den med jeres følgere.
Når først filmens kvalitet er højere, vil også flere følgere se med, når I deler noget.

Følg med om fredagen, vi lover at I får noget ud af det!
Og I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis I skal bruge reklamefilm af højere kvalitet!