Blog

Her i bloggen kan du bl.a. læse artikler, nyheder, “bag kulisserne”-beretninger og meget andet spændende!
Hvis du har et emne, vi bør behandle, må du endelig tippe Jakob på tlf. 91 15 05 16 eller mail: jakob@fatcat.dk

FatCat FilmFif – Samarbejde

Selvom det godt kan lade sig gøre at lave en film alene, er det altid en god idé at have en samarbejdspartner. Det giver både mere frihed til den der står foran kameraet, og til den der står bag det. Læs mere om samarbejde i denne blog!

læs mere

FatCat FilmFif – Tale

Husk at tale tydeligt og letforståeligt, når du står foran kameraet og skal formidle noget – det giver seeren langt bedre mulighed for at følge med og forstå dit budskab! Læs mere om tale her!

læs mere

FatCat FilmFif – Delingen af filmen

Det er vigtigt at forstå, hvordan man optimalt deler sin film med omverdenen! Ofte er TV eller biograf det oplagte valg til reklamefilm, men de mindre opdateringer om virksomheden har måske større effekt på f.eks. Facebook. Læs mere om emnet i denne blog.

læs mere

FatCat FilmFif – Lys

Det er ikke helt uvæsentligt, hvor lyset kommer fra, når man skal filme. Vælg et sted der er godt oplyst, og placer personen på en sådan måde, at lyset rammer vedkommende forfra. Det giver det bedste billede. Læs mere om de forskellige muligheder, teknikker, og ikke mindst fejl, lige her.

læs mere

FatCat FilmFif – Lyd

Husk at lyden er vigtig for modtagerens oplevelse af filmen – det hele bliver meget mere levende, når en film har en velfungerende og letafkodelig lydside. Læs mere om lyd lige her!

læs mere

FatCat FilmFif – Filmteknik

Man behøver ikke det helt store, for at lave en velfungerende film med sin smartphone – man skal bare huske nogle grundregler, så bliver det hele både lettere og pænere i længden. Læs om nogle grundlæggende filmteknikker her.

læs mere

FatCat FilmFif – introduktion

FatCat FilmFif er vores forsøg på at give lidt til dem, der ikke har de store økonomiske midler til en professionel optagelse. Brug din smartphone og følg med i vores FilmFif, så bliver det hele meget nemmere!

læs mere

Hvad får du konkret hos FatCat Film?

FatCat Film holder fast i nogle meget konkrete principper, når vi laver film, bl.a. erfaring, sikkerhed, kreativitet og godt håndværk.
Læs mere om dem og andre af vores principper i dette blogindlæg.

læs mere

Hvorfor video virker

Hvad er det film kan, som gør det så meget bedre end tekst og enkeltstående billeder? Læs om emnet her!

læs mere