Dronefilm

Dronefilm giver fantastisk overblik og flotte dækbilleder

Det er både forholdsvis billigt og let at producere film med en drone. Meget billigere og lettere end en film med helikopter eller kran. I filmen om Stutteri Asks hingst Humberto Ask brugte vi en drone til at fange de flotte billeder af stutteriets bane, hvor hingsten rider. Kombinationen af slowmotion, detaljeskud og overbliksbilleder fra luften giver et blødt og behageligt flow gennem filmen.

Droneperspektivet passer til næsten alle profilfilm og erhvervsfilm! Man kan få et overblik over et helt område, f.eks. en fabriksbygning eller en erhvervspark, og man bryder billederne med en flot effekt.
Lion:art film & TV Film har samarbejdspartnere, der er certificerede til at flyve med droner, så det er ingen udfordring, at lave droneoptagelser til netop jeres film og virksomhed. 
Droner giver en anderledes vinkel på en virksomhedsfilm, da man nemt og visuelt kan fremvise en virksomheds beliggenhed eller fysiske opbygning. Dronefilm er flotte, og hvis årstiden tillader det, kan de tilføre en virksomhedsfilm masser af farver og stemninger. Det klæder en profilfilm rigtig godt, som kontrast til bygninger, kontorer og produktionshaller. 

Vi står selv for tilladelsen fra Poltitet, til at flyve i det ønskede område.

Skab blikfang med dronefilm

Profilfilm med dronefilm inkorporeret som et visuelt virkemiddel er med til at fastholde seerne, da de bryder med den klassiske (ofte meget brugte) visuelle identitet, som mange virksomheder benytter – virksomhedsfilm med billeder af kontorer, lagerhaller osv. bliver meget mere interessante, når de brydes af billeder af hele virksomhedens område.
Med dronen får man som virksomhed mulighed for at fremvise sit virksomhedsområde på en ny måde. Dronefilm hjælper med at skabe opmærksomhed og blikfang, og filmen bliver meget mere spændende at se for de besøgende.

Men hvad kan det bruges til?

Det korte svar er, at dronefilm klæder alle slags film, men der er selvfølgelig nogle brancher, der kan få ekstra meget ud af det.

K

UDENDØRS OMRÅDER TIL SPORT O.L.:

Golfbaner, sportsklubber, stutterier, forlystelsesparker og andre virksomheder, der primært lægger vægt på store udendørsområder, kan få rigtig meget ud af en dronefilm, da de således kan fremvise hele området med smukke, rolige overbliksbilleder. Dronefilm kan både udgøre hele filmen (f.eks. sammen med en god, informativ voice-over), eller den kan være “krydderiet” på en længere profilfilm.
K

Produktionsvirksomheder med større områder og flere bygninger:

En produktionsvirksomhed med flere bygninger kan få et flot overbliksbillede gennem en dronefilm, som kan bruges som led i en erhvervsfilm, og hvis hallerne tillader det kan en drone endda flyve indenfor og lave flotte billeder af virksomhedens opbygning. Det vil give en flot visuel side til enhver hjemmeside eller længere profilfilm. Dronefilm kan tilføre rigtig meget til det, der ellers kan være svært at visualisere.
K

Campingpladser, udsigtsmål og herregårde:

Dronefilm kan give smukke overbliksbilleder af naturskønne områder, bygninger og beliggenhed, og hvad er vigtigere end omgivelserne, når man som turist vil vælge campingplads eller udflugtsmål? Dronefilm giver en levende beskrivelse af et område, som er meget mere interessant end en tekst og et par stillbilleder.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 20 918 218 eller mail leon@lionart.dk

Se flere af vores mange produktioner HER!