Dronefilm

Dronefilm giver fantastiske muligheder i forhold til overbliksbilleder, da det både er billigere og lettere at producere en dronefilm, end en film med helikopter eller kran. I filmen om Stutteri Asks hingst Humberto Ask brugte vi en drone til at fange de flotte billeder af stutteriets bane, hvor hingsten rider. Kombinationen af slowmotion, detaljeskud og dronefilm giver et blødt og behageligt flow gennem filmen.

Dronefilm passer til næsten alle profilfilm og erhvervsfilm, da man her kan få et overblik over et helt område, f.eks. en fabriksbygning eller en erhvervspark.
FatCat Film har samarbejdspartnere, der er certificerede til at lave dronefilm, så det er ingen udfordring, at producere en dronefilm til netop jeres virksomhed.
Dronefilm giver en anderledes vinkel på en virksomhedsfilm, da man nemt og visuelt kan fremvise en virksomheds beliggenhed eller fysiske opbygning. Dronefilm er flotte, og hvis årstiden tillader det, kan en dronefilm tilføre en virksomhedsfilm masser af farver og stemninger, som klæder en profilfilm rigtig godt.

Skab blikfang med dronefilm

Profilfilm med dronefilm inkorporeret som et visuelt virkemiddel er med til at fastholde seerne, da dronefilm bryder med den klassiske (ofte meget brugte) visuelle identitet, som mange virksomheder benytter – virksomhedsfilm med billeder af kontorer, lagerhaller osv. bliver meget mere interessante, når de brydes af billeder af hele virksomhedens område.
Med dronefilm får man som virksomhed mulighed for at fremvise sit virksomhedsområde på en ny måde. Dronefilm hjælper med at skabe opmærksomhed og blikfang, og filmen bliver meget mere spændende at se for de besøgende.

Men hvad kan det bruges til!?

Det korte svar er, at dronefilm klæder alle slags film, men der er selvfølgelig nogle brancher, der kan få ekstra meget ud af det.

 

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 28 830 038 eller skrive til os på mail erik@fatcat.dk

Drone til drone film