Filmproduktion

En reklamefilm er ikke bare en fremvisning af et produkt, det er en historie!

Historier skal fortælles!
Vi brænder for filmproduktion og historiefortælling, og vi arbejder altid målrettet mod det absolut bedste resultat. Vi elsker det, vi gør, og vi elsker udfordringen i at finde den gode historie. Vores produktioner bliver altid vinklet på bedst mulig vis, så I står frem som I ønsker det. En filmproduktion fra FatCat Film bliver altid skræddersyet jeres behov, og I er med hele vejen. Det er jeres film!

Filmen om klimasikring, som vi lavede for Realdania By og Byg, er en af de større filmproduktioner, vi har lavet. Det er også en af dem, vi er mest stolte af! Kombinationen af levende billeder, animationer, interviews og stillbilleder giver en dynamisk og flydende historiefortælling.

Vi elsker filmproduktion

Vi er ikke bedre end vores sidste opgave, og derfor er det vigtigt for os at vide alt om Jer og Jeres produkt. Før vi starter med en filmproduktionen, analyserer vi, hvem I er, og vi analyserer Jeres målgruppe. Vi skal ind til det, der skaber opmærksomhed om Jeres produkt. Vi hjælper med at skære ind til benet, så budskabet fremstår rent og tiltrækkende. Dermed kommer vi frem til det, som aktiverer jeres målgruppe bedst.

Filmproduktion er vores hjerteblod, og FatCat Film har eksisteret siden 1995, fordi Erik ikke kan lade være. Hans glæde ved arbejdet med film er smittet af på hans medarbejdere.

FatCat Film har derfor over 20 års erfaring med filmproduktion til TV, biograf og web.
Vi producerer film af høj kvalitet, med gennemarbejdede budskaber – en film vil hjælpe din virksomhed med at nå den rette målgruppe. Når I vælger en produktion hos FatCat Film, bliver I taget i hånden fra start til slut. I vil opleve et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som kun har ét mål i dialogen med Jer: at I får den bedst mulige reklameproduktion.

Distribution er nøgleordet

En filmproduktion kan vare lige fra 20 sekunder til flere minutter. Filmen er fra vores side ikke begrænset af tid, så længe budskabet kan holde målgruppen interesseret. Det afhænger her i høj grad også af, hvor I ønsker at filmproduktionen vises: hvilken platform er interessant at få filmproduktionen ud på? Der er jo ingen grund til at have verdens bedste film, hvis ingen ser den? Distribution er nøgleordet. Er det f.eks. TV 2, der er mest interessant som platform? Eller er segmentet slet ikke tilstede dér, men kun på nettet – og hvor på nettet? Måske er det mest interessant for Jer og Jeres film, er at blive set online på diverse nyhedssites eller sociale medier, og så er situationen igen en anden.
Vi hjælper jer med at finde den bedst mulige platform til udgivelsen, så I får så meget ud af jeres filmproduktion som muligt!

Vi har over 20 års erfaring med filmproduktion

I 1995 lå Eriks fede hankat Stevie foran computeren og forstyrrede arbejdsprocessen. Siden dengang er der blevet produceret mere end 1.000 filmproduktioner under navnet inspireret af den tykke pelsklump. Teamet bag FatCat er rutinerede og kreative, og vi arbejder altid ud fra devisen, at den næste produktion bliver den bedste!
Kreativitet og ekspertise går hånd i hånd gennem en filmproduktion fra FatCat Film, og det kan ses, når den færdige film ruller over skærmen på TV2, i biografen eller på jeres egen Facebook-side.

Vores største glæde og inspiration er, at vi elsker det vi gør. Vi brænder for at levere den bedst mulige filmproduktion til vores kunder. Vi presser os selv i vores produktioner, så de hele tiden bliver bedre. De er altid kendetegnet af professionalisme og et ønske om perfektion.

Se flere af vores mange produktioner HER!

Har du spørgsmål til filmproduktion, er du velkommen til at kontakte FatCat på telefon +45 28 830 038 eller mail erik@fatcat.dk