Filmproduktion

En reklamefilm er ikke bare en fremvisning af et produkt, det er en historie, der skal fortælles til verden!

Vi brænder for filmproduktion og historiefortælling, og vi arbejder altid målrettet mod det absolut bedste resultat, for vi elsker filmproduktion. Vi elsker udfordringen i at finde den gode historie, og vores filmproduktioner bliver altid vinklet på bedst mulig vis, så I står frem som I ønsker det.

Filmen om klimasikring, som vi lavede for Realdania By og Byg, er en af de større filmproduktioner, vi har lavet, men det er også en af dem, vi er mest stolte af! Kombinationen af levende billeder, animationer, interviews og stillbilleder giver en dynamisk og flydende historiefortælling, og filmproduktionen er kendetegnet af mange forskellige indstillinger og situationer.

Vi elsker Filmproduktion

 Vi er ikke bedre end vores sidste opgave, og derfor er det vigtigt for os at vide alt om Jer og Jeres produkt, før vi starter med en filmproduktionen. Vi analyserer hvem I er, og vi analyserer Jeres målgruppe. Vi skal ind til det, der skaber opmærksomhed omkring Jeres produkt, for vi skal aktivere Jeres målgruppe. Vi hjælper med at skære ind til benet, så budskabet fremstår rent og tiltrækkende.

Filmproduktion er vores hjerteblod, og FatCat Film har eksisteret siden 1995, netop fordi Erik ikke kan lade være. Hans glæde ved arbejdet med film er smittet af på hans medarbejdere – vi elsker filmproduktion, lige så meget som han gør!

FatCat Film har derfor over 20 års erfaring med filmproduktion til TV, biograf og web.
Vi producerer film af høj kvalitet, med gennemarbejdede budskaber – en filmproduktion vil hjælpe din virksomhed med at nå Jeres målgruppe. Når I vælger en produktion hos FatCat Film, bliver I taget i hånden fra start til slut, og I vil opleve et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som kun har ét mål i dialogen med Jer: at I får den bedst mulige reklameproduktion.

En filmproduktion kan vare lige fra 20 sekunder til flere minutter. Filmproduktionen er fra vores side ikke begrænset af tid, så længe budskabet kan holde målgruppen interesseret.  Det afhænger her i høj grad også af, hvor I ønsker at filmproduktionen vises: hvilken platform er interessant at få filmproduktionen ud på? Der er jo ingen grund til at have verdens bedste film, hvis ingen ser den? Distribution er nøgleordet. Er det f.eks. TV 2, der er mest interessant som platform? Eller er segmentet slet ikke tilstede dér, men kun på nettet – og igen hvor på nettet? Det er også muligt at det mest interessante for Jer og Jeres film, er at blive set online på diverse nyhedssites eller sociale medier, og så er situationen igen en anden.

Vi har over 20 års erfaring med filmproduktion

I 1995 lå Eriks fede hankat Stevie foran computeren og forstyrrede arbejdsprocessen, men siden da er der blevet produceret mere end 1.000 filmproduktioner under navnet inspireret af den tykke pelsklump. Teamet bag FatCat er rutinerede og kreative, og vi arbejder altid ud fra devisen, at den næste produktion bliver den bedste – igen og igen.
Kreativitet og ekspertise går hånd i hånd gennem en filmproduktion fra FatCat Film, og det kan ses, når den færdige filmproduktion ruller over skærmen på TV2, i biografen eller på jeres Facebook-side.

Vores største glæde og inspiration er, at vi elsker det vi gør, og vi brænder for at levere den bedst mulige filmproduktion til vores kunder. Vi presser os selv i vores filmproduktioner, så produktionerne hele tiden bliver bedre, og de er altid kendetegnet af professionalisme og et ønske om perfektion.

Har du spørgsmål til filmeproduktion er du velkommen til at kontakte FatCat på telefon +45 28 830 038 eller mail erik@fatcat.dk

filmproduktion