Filmproduktion

En reklamefilm er ikke bare en fremvisning af et produkt, det er en historie!

Historier skal fortælles!
Vi brænder for filmproduktion og historiefortælling, og vi arbejder altid målrettet mod det absolut bedste resultat. Vi elsker det, vi gør, og vi elsker udfordringen i at finde den gode historie. Vores produktioner bliver altid vinklet på bedst mulig vis, så I står frem som I ønsker det. En filmproduktion fra Lion:art Film bliver altid skræddersyet til jeres behov, og I er med hele vejen. Det er jo jeres film!

Filmen om klimasikring, som vi lavede for Realdania By og Byg, er en af de større filmproduktioner, hvor kombinationen af levende billeder, animationer, interviews og stillbilleder giver en dynamisk og flydende historiefortælling.

Vi elsker filmproduktion

Vi er ikke bedre end vores sidste opgave, og derfor er det vigtigt for os at vide alt om Jer og Jeres produkt. Før vi starter med en filmproduktionen, analyserer vi, hvem I er, og vi analyserer Jeres målgruppe. Vi skal ind til det, der skaber opmærksomhed om Jeres produkt. Vi hjælper med at skære ind til benet, så budskabet fremstår rent og tiltrækkende. Dermed kommer vi frem til det, som aktiverer jeres målgruppe bedst.

Lion:art Film har eksisteret siden 2008, men vi har arbejdet med film og TV produktioner siden 1998, og har masser af erfaring med at producere filmproduktioner til både TV, biograf og web.

Vi producerer film af høj kvalitet, med gennemarbejdede budskaber – en film vil hjælpe din virksomhed med at nå den rette målgruppe. Når I vælger en produktion hos Lion:art Film, bliver I taget i hånden fra start til slut. 

Distribution er nøgleordet

En filmproduktion kan vare lige fra 10 sekunder til flere minutter. Filmen er fra vores side ikke begrænset af tid, så længe budskabet kan holde målgruppen interesseret. Det afhænger her i høj grad også af, hvor I ønsker at filmproduktionen vises: hvilken platform er interessant at få filmproduktionen ud på? Der er jo ingen grund til at have verdens bedste film, hvis ingen ser den. Distribution er nøgleordet. Er det f.eks. TV 2, der er mest interessant som platform? Eller er segmentet slet ikke tilstede dér, men kun på nettet – og hvor på nettet? Måske er det mest interessant for Jer og Jeres film, at blive set online på diverse nyhedssites eller sociale medier, og så er situationen igen en anden.
Vi hjælper jer med at finde den bedst mulige platform til udgivelsen, så I får så meget ud af jeres filmproduktion som muligt!

Vi har MANGE års erfaring med film OG TV produktionER

Teamet bag Lion:art Film er rutinerede og kreative, og vi arbejder altid ud fra devisen, at den næste produktion bliver den bedste!
Kreativitet og ekspertise går hånd i hånd gennem en filmproduktion fra os, og det kan ses, når den færdige film ruller over skærmen på TV2, i biografen eller på jeres egen Facebook-side.

Vores største glæde og inspiration er, at vi elsker det vi gør. Vi brænder for at levere den bedst mulige filmproduktion til vores kunder. Vi presser os selv i vores produktioner, så de hele tiden bliver bedre. De er altid kendetegnet af professionalisme og et ønske om perfektion.

 

Se flere af vores mange produktioner HER!

 

Har du spørgsmål til filmproduktion, er du velkommen til at kontakte lion:art på telefon +45 20 918 218 eller mail leon@lionart.dk