Hos FatCat Film laver vi film, det siger jo sig selv.
Men hvad er det egentlig, vi kan love dig? Hvad får du, når du vælger os som din leverandør af film?
Helt konkret kan det stilles op sådan her:

Erfaring:

Du kan ikke komme med et problem, vi ikke har løst før, og du kan være 100% sikker på, at vores bud på en løsning er kvalificeret og gennemtænkt, afprøvet og godkendelsesværdig. Vi har en kæmpe portefølje med en lang række kunder bag os, fordi vi har været omstillingsparate og derfor lever FatCat Film stadig efter mere end 20 år. Vi vil aldrig nogensinde se opgivende ud, for vi har en løsning, og derfor er vi altid klar med et frisk bud, skræddersyet til netop DIN virksomhed.

Håndværk:

Vi har alt i udstyr, og vi er eksperter i at bruge det. Vores produktioner taler for sig selv, og vi er stolte af hver og én af dem.
Alt kan lade sig gøre, fra animationer til eksplosioner – vi kan det hele, for vi har prøvet det før. Se selv nogle eksempler i vores portefølje, hvor der er alt fra bilforhandlere til universitetsuddannelser.

Sikkerhed:

Vi gemmer alt i 25 år. Alt.
Hvert eneste projekt lagres på databånd, som bliver opbevaret i et brandsikkert pengeskab, og de kan altid findes frem igen.
Vi kan altid finde et tidligere projekt frem og forny det – det er meget nemmere og billigere end at få lavet en helt ny film hver gang (selvom det nogle gange godt kan være den bedste løsning). Hvis dit produkt bliver opdateret eller ændret, og din film skal redigeres for at passe til produktet, så kan vi lynhurtigt skifte dele af filmen ud, så det hele passer sammen igen.
Hvis du får lavet en produktion hos FatCat Film i morgen, kan du i princippet få den revideret og genopfrisket helt frem til d. 1. november 2042. Tænk lige over det.

Pris:

Vi kan lave produktioner i stort set alle prisklasser, og det hele starter med et møde. Det koster ikke noget, og så snart vi kender Jeres vision, kan vi give et kvalificeret bud på, hvad det kommer til at koste. Vi skræddersyer vores produktionsomkostninger til hver produktion: Intet er standard, så du kan være sikker på at produktionens pris er præcist beregnet til dig og ikke ”metervare”.

Forståelse:

Vores spidskompetence er at forstå vores kunder, så den færdige film viser kunden eller produktet på absolut bedste vis. Uden undtagelser.
Vi sætter en ære i at lære Jer at kende, så I går fra mødet med en følelse at være taget under kærlig behandling, så vi i fællesskab kan skabe den perfekte filmproduktion, som I har glæde af i lang tid.

Vejledning:

Vi vejleder jer i brugen af filmen, allerede i planlægningsfasen, så I med sikkerhed får den film, der bedst passer til jeres målgruppe og den platform, I vil dele den på. En film til TV og en film til Instagram er på ingen måde det samme, men gennem en analyse af jeres mest brugte platforme, jeres kundebase og jeres budskab kan vi give et ret præcist bud på, hvordan jeres film skal ”komponeres”. Det kræver at vi lærer jer godt at kende, men så er vi jo tilbage ved forståelsen. Vi hjælper jer med at finde ud af, hvordan filmen skal formuleres, så I kan være sikre på at ramme bredest muligt på den platform I vælger.

Kreativitet:

Vi er alle kreative på andre områder end i vores arbejde, så vores kreativitet er ikke ”forceret”, da den er en del af os, også udenfor kontoret. Vi lægger alle kræfter ind på kreativiteten i det vi producerer for vores kunder, og vi garanterer konstruktiv sparring om jeres ideer, så det hele kan realiseres på film.
Vi har det desuden helt vildt sjovt på kontoret, så det har I også, når I vælger FatCat Film som samarbejdspartner.