Vores kompetencer

FatCat Film er et kreativt, full-service produktionsselskab. Vi kommer hele vejen rundt om din produktion – fra idé til udførsel. Og hvis det bliver lidt langhåret læsning, så ring eller skriv, vi forklarer gerne!

Planlægning og styring af produktion

God planlægning og en stram styring sikrer at dit projekt gennemføres uden afvigelser, og garanterer at budgetterne holdes.
Vores film bliver altid planlagt i detaljer, så vi er sikre på, at I føler jer trygge hele vejen. God planlægning er halvdelen af arbejdet.

Idéudvikling og storyboarding

Den rigtige idé er altafgørende for at få den ønskede effekt. Vi lytter til Jer og Jeres behov, og kommer med den rigtige idé til Jer. Produktet skal sælges på bedst mulig vis, og de indledende møder sikrer, at I får Jeres ønsker opfyldt. Vi centrerer vores filmproduktioner om Jer, så I er sikre på det bedst mulige resultat.

Filmning, lyssætning, lyd på lokation

Som alle gode håndværkere har vi det udstyr, der skal til for at opgaven løses rigtig. At billede, lys og lyd er i top, sikrer at Jeres værdier kommer rigtigt ud til Jeres kunder. Vores håndværk er i top, og det filmiske udtryk vil altid skabe de rigtige rammer for salget af netop Jeres produkt eller budskab.

Redigering og compositing
i både 2D & 3D

Fordelen for dig ér, at du får en film med et professionelt udseende, som er i tråd med dine værdier. I redigeringen bearbejder vi optagelserne, så det hele står skarpt og lækkert frem, når filmen skal sendes på TV eller via internettet. Der bliver lagt visuelle effekter på, som fremhæver billederne og får Jer til at stå lækkert frem i mængden af reklamefilm.

Efterbehandling af lyd (Audio post) til web, tv, biograf i op til 5.1

Tale skal være klar, tydelig og let at forstå – det sørger vi for, uanset hvor filmen skal vises, så dit budskab kommer klart og tydeligt frem. Der er ikke plads til misforståelser, og derfor sætter vi en ære i at lave den bedst mulige lyd til jeres film.

Komposition af musik

Skil dig ud fra mængden med et unikt stykke musik, som understøtter dine værdier. Musik er utroligt effektivt til at skabe følelser og genkendelse hos mange mennesker, og dermed indirekte påvirke hvordan man opfatter filmen – naturligvis i en positiv retning.

Gennem årene har vi lavet over 1000 forskellige produktioner indenfor film, musik, online-løsninger og tryk.

Du kan se nogle af vores mange produktioner HER!