Vores kompetencer

FatCat Film er et kreativt, full-service produktionsselskab. Vi kommer hele vejen rundt om din produktion – fra idé til udførsel. Og hvis det bliver lidt langhåret læsning, så ring eller skriv, vi forklarer gerne!

Pattern_01

Produktions-planlægning og styring

God planlægning og en stram styring sikrer at dit projekt gennemføres uden afvigelser, og garanterer at budgetterne holdes.

Idéudvikling og storyboarding

Den rigtige idé er altafgørende for at få den ønskede effekt. Vi lytter til dig og dine behov, og kommer med den rigtige idé til dig.

Pattern_02
Pattern_03

Filmning, lyssætning, lyd på lokation

Som alle gode håndværkere har vi det udstyr der skal til for at opgaven løses rigtig. At billede, lys og lyd er i top, sikrer at dine/virksomhedens værdier kommer rigtigt ud til dine kunder.

Redigering og compositing i både 2D & 3D

Fordelen for dig ér, at du får en film med et professionelt udseende, som er i tråd med dine værdier.

Pattern_04
Pattern_05

Lydefterbehandling (audio post) til web, TV, biograf i op til 5.1

Tale skal være klar, tydelig og let forståelig - det sørger vi for uanset hvor filmen skal vises, så dit budskab kommer klart og tydeligt frem. Der er ikke plads til misforståelser.

Komposition af musik

Skil dig ud fra mængden,med et unikt stykke musik som understøtter dine værdier. Musik er utroligt effektivt til at skabe følelser og værdier hos mange mennesker, og dermed indirekte påvirke hvodan man opfatter filmen, og naturligvis i en positiv retning.

Pattern_06