Hvad siger vores kunder?

Heldigvis har vores kunder kun gode ting at sige om os – og det skal du da ikke skånes for at læse mere om!

Siderne der indeholder video besøges mest på Dong Energy

Vi føler os trygge og godt behandlet, og vi ved at FatCat magter at arbejde med mennesker.

De kan få dem til at føle sig godt tilpas foran kameraet, og få et levende budskab ud. Alle der har deltaget i HR-film over årene, har følt sig taget godt i mod, og har følt sig hjulpet så de ikke på noget tidspunkt har følt sig efterladt på tynd is.

Dette skaber værdi for os indadtil, da vore medarbejdere får et troværdigt og professionelt billede af vor virksomhed.

Stiller op når tingene brænder på

…og får tingene af sted til tiden.

Det er vigtigt for os at der er styr på tingene fra start til slut. Her kan vi få en evaluering og rådgivning ud fra det ambitionsniveau vi har på de konkrete opgaver.

Planlægningen er super god – den er stram og tidsplanerne holder. Det passer os godt, fordi vi også er control-freaks, og det er vigtigt for os at der er styr op tingene fra start til slut.

Pålidelig leverandør, der kan tænke selv

Når først projekterne er sat i søen, kører de problemløst, og resultatet er altid som vi har forventet – i nogle tilfælde oveni købet bedre.

Vi har oplevet en markant forbedring af servicen til vore kunder, efter vi valgte at forklare/visualisere vores produkter gennem video, og maner i 90% af tilfældene de fordomme vi tidligere havde at kæmpe med i jorden, og gør derved vores arbejde betydeligt lettere.

Stor ordrestigning

Samarbejdet har kørt super, smertefrit. Responsen på hjemmesidefilm og på tv-reklame har været overvældende. Da vi kørte Algekampgangen på TV, fik vi næsten 60 % mere arbejde end mod normalt.

Vi bruger filmene på nettet til henvisning, det sparer os meget tid ifb. med at forklare arbejdsgangene for kunden, og det gør det meget mere nærværende for kunden og de føler sig godt behandlet og informeret.

Video på mobile enheder er steget fra 30 til 50% fra 2014 til 2015. I 2017 forventes hele 74% af internettrafikken kun at være video.