Profilfilm

FatCat Film producerer profilfilm, virksomhedsfilm og erhvervsfilm til alle former for virksomheder, og jeres profilfilm kan handle både om jer som virksomhed, jeres medarbejdere, jeres mission og vision eller jeres produkter. En profilfilm er med til at gøre mulige kunder bekendt med jeres mission og vision, og virksomhedsfilm og erhvervsfilm er med til at få kunder til at huske jer. En virksomhedsfilm kan både være meget professionelt drejet – som en erhvervsfilm med fokus på det professionelle – men den kan også vinkles mere personligt som virksomhedsfilm med fokus på f.eks. medarbejdere e.l.

Profilfilmen lavet til Syddansk Elite lægger vægt på de muligheder, man har som studerende, hvis man dyrker elitesport eller har et handicap af en art – profilfilmen reklamerer ikke direkte for Syddansk Universitet, men den kaster lys over nogle kvaliteter og muligheder, der findes på stedet. Profilfilmen fremstiller stedet og de medvirkende understøtter den grundlæggende besked, som filmen formidler, og det er dét der er styrken ved en god profilfilm! Den slags film kan mange virksomheder have gavn af.

Skab blikfang med en Profilfilm / Erhvervsfilm / Virksomhedsfilm

Profilfilm skaber opmærksomhed om virksomheden og den kan være et vigtigt blikfang, der fastholder kunder på jeres hjemmeside i længere tid. Erhvervsfilm og virksomhedsfilm er med til at styrke et brand, da besøgende på hjemmesiden ofte lægger mærke til, at der er en virksomhedsfilm, hvor de kan lære mere om virksomheden. Virksomhedsfilm giver information til kunderne, men ”indpakningen” af virksomhedsfilmen (fokus for jeres erhvervsfilm eller profilfilm) kan tilpasses jeres virksomhed 100%, så I fremstår præcis som I gerne vil i jeres profilfilm. Erhvervsfilm kan være mange ting, men som erhvervsfilm kan de være med til at skabe og fastholde et image, som kunderne kan relatere til jeres produkter, når de besøger hjemmesiden og ser jeres profilfilm. En god virksomhedsfilm er med til at styrke en virksomhed, da kunder lettere får overblik og kontakt med virksomheden, når de ser en god virksomhedsfilm.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 28 830 038 eller skrive til os på mail erik@fatcat.dk – Se vores mange produktioner her