Profilfilm

En profilfilm der virkelig fanger seeren

Hvordan får man sine besøgende til at blive hængende på sin hjemmeside, og giver dem en bedre oplevelse af ens virksomhed?
Én af mulighederne er en fed profilfilm! Det fanger virkelig seeren og giver de rette informationer på kort tid!

Lion:art Film & TV producerer profilfilm til alle former for virksomheder, og de skræddersyes altid til præcis den målgruppe, som virksomheden prøver at ramme. Mulighederne er mange, når det kommer til profilfilm, men det mest almindelige er film om virksomhedens opbygning. Man kan også lave film om medarbejdere, mission og vision eller en bestemt produktgruppe. Alt kan lade sig gøre.

En profilfilm er med til at gøre mulige kunder bekendt med jer, og virksomhedsfilm og erhvervsfilm er med til at få kunder til at huske jer. En virksomhedsfilm kan både være meget overordnet, men den kan også vinkles med fokus på f.eks. en konkret afdeling.

 

Profilfilmen ovenfor er lavet til Syddansk Elite. Den viser nogle muligheder, man har som studerende på SDU, hvis man dyrker elitesport eller har et handicap.

Profilfilmen reklamerer ikke direkte for Syddansk Universitet, men den kaster lys over nogle kvaliteter ved stedet. Man ser de muligheder, man har, når man er en del af programmet “Syddansk Elite”. Samtidig fremstiller filmen hele virksomheden på en positiv måde. De medvirkende understøtter den grundlæggende besked, som filmen formidler.
Det er dét der er styrken ved en god profilfilm! Den slags film kan alle virksomheder have gavn af, ligemeget om det er et universitet eller en vvs-virksomhed. Det genererer god omtale, som alle har brug for i et stærkt konkurrencepræget erhvervsliv.

Skab blikfang og omtale med en stærk virksomhedsfilm

Profilfilm skaber opmærksomhed om virksomheden, og den kan være det, der fastholder kunder på jeres hjemmeside. Film er med til at styrke et brand, da besøgende på hjemmesiden ofte lægger mærke til, at der er mulighed for at lære mere om virksomheden.

Virksomhedsfilm giver information til kunderne, men ”indpakningen” af virksomhedsfilmen (fokus for jeres erhvervsfilm eller profilfilm) kan tilpasses jeres virksomhed 100 %. I fremstår præcis som I gerne vil i Jeres film.
Profilfilm kan være mange ting, men det vigtigste er at de kan være med til at skabe og fastholde et image. Det kan kunderne relatere til, når de besøger hjemmesiden og ser jeres film.

En god virksomhedsfilm er med til at styrke en virksomhed!
Kunder får lettere overblik og kontakt med virksomheden, når de får det hele serveret gennem levende billeder.

Kontakt os for tilbud på profilfilm

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 20 918 218 eller skrive til os på mail leon@lionart.dk .
Vi inviterer gerne på kaffe eller tager et møde hos jer.

Se flere af vores mange produktioner HER!