Hvordan får man sine besøgende til at blive hængende på sin hjemmeside, og giver dem en bedre oplevelse af ens virksomhed?

Én af mulighederne er en fed profilfilm, der virkelig fanger seeren og giver de rette informationer på kort tid og på en spændende måde!

FatCat Film producerer profilfilm til alle former for virksomheder, og de skræddersyes altid til præcis den målgruppe, som virksomheden prøver at ramme. Mulighederne er mange, når det kommer til profilfilm, men det mest almindelige er film om virksomhedens opbygning, medarbejdere, mission og vision eller en bestemt produktgruppe.

En profilfilm er med til at gøre mulige kunder bekendt med jeres mission og vision, og virksomhedsfilm og erhvervsfilm er med til at få kunder til at huske jer. En virksomhedsfilm kan både være meget professionelt drejet, men den kan også vinkles mere personligt som profilfilm med fokus på f.eks. medarbejdere eller en konkret afdeling.

Profilfilmen du ser ovenfor, lavet til Syddansk Elite, lægger vægt på de muligheder, man har som studerende, hvis man dyrker elitesport eller har et handicap af en art – profilfilmen reklamerer ikke direkte for Syddansk Universitet, men den kaster lys over nogle kvaliteter og muligheder, der findes på stedet.

Samtidig fremstiller profilfilmen stedet, og de medvirkende understøtter den grundlæggende besked, som filmen formidler, og det er dét der er styrken ved en god erhvervsfilm! Den slags film kan alle virksomheder have gavn af.

Skab blikfang og omtale med en stærk virksomhedsfilm

Profilfilm skaber opmærksomhed om virksomheden, og den kan være et vigtigt blikfang, der fastholder kunder på jeres hjemmeside i længere tid. Erhvervsfilm og virksomhedsfilm er med til at styrke et brand, da besøgende på hjemmesiden ofte lægger mærke til, at der er en virksomhedsfilm, hvor de kan lære mere om virksomheden.

Virksomhedsfilm giver information til kunderne, men ”indpakningen” af virksomhedsfilmen (fokus for jeres erhvervsfilm eller profilfilm) kan tilpasses jeres virksomhed 100 %, så I fremstår præcis som I gerne vil i jeres profilfilm. Erhvervsfilm kan være mange ting, men det vigtigste er at de kan være med til at skabe og fastholde et image, som kunderne kan relatere til, når de besøger hjemmesiden og ser jeres film.

En god virksomhedsfilm er med til at styrke en virksomhed, da kunder lettere får overblik og kontakt med virksomheden, når de får det serveret visuelt gennem levende billeder.

Kontakt os for tilbud på erhvervsfilm

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 28 830 038 eller skrive til os på mail erik@fatcat.dk. Er du i nærheden af Tommerup hvor vi holder til, så sætter vi også gerne et møde op.

Se flere af vores mange produktioner her