Reklamefilm

Alle, der har set fjernsyn i nyere tid, kan huske en reklame, de har set. Mange kan endda huske en reklame i årevis, efter den er blevet sendt!

Reklamefilm er en fantastisk, visuel og levende måde at komme ud med Jeres budskab på.  Film er i særdeleshed godt, da vores hjerner er hardwired til at reagere på ting der bevæger sig, helt tilbage fra urtiden. Derfor fungerer det bevægelige billede også bedre end selvsamme budskab på en plakat eller som ren tekst.

Reklamefilm skaber opmærksomhed, og når det så ovenikøbet er en film der er flot lavet, og har en sjov eller anderledes vinkel, så er den ved at være der.
Når vi så har opmærksomheden, er det op til vores kreativitet at skabe de rigtige rammer, for at gøre jeres produkt endnu mere tiltrækkende. Der skal være en lyst til at kontakte Jer for at købe produktet eller ydelsen.

De to film, vi producerede for Nassau Door A/S, er vores præmieeksempler på gode reklamefilm lige i øjeblikket, da de (sammen med resten af marketingfremstøddet) ledte til en stigning i salget af garageporte på hele 187 % – det er noget der kan mærkes på bundlinjen!

Reklamefilm rammer bredt

En ny undersøgelse har vist, at vi hverdag foretager os 150 overspringshandlinger på vores mobile enheder alene. Hver overspringshandling, er en mulighed for at få vist Jeres reklamefilm. Derudover er der de mere traditionelle kanaler, f.eks. TV 2, TV 3, Dansk Reklame Film og mange flere. Fordelen ved disse kanaler er, at der er historik i målingerne omkring effekt af reklamefilmen, således at I har en vis sikkerhed i, hvad andre har opnået med et tilsvarende produkt.

Men lige tilbage til den mobile verden, for den er fantastisk spændende. Reklamefilm vist på mobiler, tablets osv. stormer frem. Det forventes i 2017 at 74% af al internettrafik bliver ren film, mod 50% i 2015 og kun 30% i 2014. 33% af alle med en tablet ser minimum 1 times video om dagen.
Så tendensen er klar, spørgsmålet er så bare hvornår I hopper med på vognen.

Vi tilbyder jer desuden rådgivning i forhold til at give jeres videoproduktioner den størst mulige effekt – en strategi der hjælper jer til at finde de rigtige platforme at gå ud på: Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn osv.
Det handler om at få tænkt alle detaljer ind ift. hvordan I kommunikerer, således at I udsender et ensartet budskab med Jeres reklamefilm.

En reklamefilm behøver ikke at være låst i ét udtryk, man kan sagtens arbejde med flere forskellige versioner af den, så den kommer til at passe bedre til et andet medie end TV, f.eks. Facebook eller LinkedIn. Når man laver flere versioner, kan man skabe det samme indtryk på forskellige platforme, og derved levere sit budskab lige godt flere steder.

Har du spørgsmål til reklamefilm er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 28 830 038 eller mail erik@fatcat.dk

reklamefilm