Reklamefilm

Reklamefilm er en fantastisk, visuel og levende måde at komme ud med Jeres budskab på.  Film er i særdeleshed godt, da vores hjerner er hardwired til at reagere på ting der bevæger sig helt tilbage fra ur-tiden. Derfor fungerer det bevægelige billede også bedre end selvsamme budskab på en plakat.

Reklamefilm skaber opmærksomhed, og når det så ovenikøbet er en reklamefilm der er godt lavet, har en sjov eller anderledes vinkel – noget der skaber opmærksomhed, så har vi i endnu højere graf seerens opmærksomhed. Når vi så har opmærksomheden, er det op til vores kreative at skabe de rigtige rammer, for at gøre jeres produkt ønskværdigt. Der skal være en lyst til at kontakte Jer for at købe produktet eller ydelsen.

De to film, vi producerede for Nassau Door A/S, er vores præmieeksempler på gode reklamefilm lige i øjeblikket, da de (sammen med resten af marketingfremstøddet) ledte til en stigning i salget af garageporte på hele 187 % – det er noget der kan mærkes!

Reklamefilm kan have mange længder, men pas på alligevel, vi må endelig ikke kede seeren, så slår de væk fra os, og det duer ikke. Derfor er det også vigtigt at have balance ift. hvor meget vi fortæller om Jeres produkt, der skal lig serveres nok info til at seeren bliver engageret og derfor får lyst til at købe.

Vi tilbyder Reklamefilm

En ny undersøgelse har vist, at vi hverdag foretager os 150 overspringshandlinger på vores mobile enheder alene. Hver overspringshandling, er en mulighed for at få vist Jeres reklamefilm. Derudover er der de mere traditionelle kanaler, f.eks. TV 2, TV 3, Dansk Reklame Film og mange flere. Fordelen ved disse kanaler er at der er historik i målingerne omkring effekt af reklamefilmen, således at i har en vis sikkerhed i hvad andre har opnået med et tilsvarende produkt.

Men lige tilbage til den mobile verden, for den er fantastisk spændende. Reklamefilm vist på mobiler, tablets osv. stormer frem. Det forventes i 2017 at 74% af al internettrafik bliver ren video, mod 50% i 2015 og kun 30% i 2014. 33% af alle med en tablet ser minimum 1 times video om dagen. Så tendensen er klar, spørgsmålet er så bare hvornår I hopper med på vognen. Vi tilbyder jer desuden muligheden for en planlægning af en digital strategi, så jeres videoproduktioner kan få den størst mulige effekt – en strategi der hjælper jer til at finde de rigtige platforme at gå ud på: Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn osv., og ikke mindst få tænkt alle detaljer ind ift. hvordan I kommunikerer, således at I udsender et ensartet budskab med Jeres reklamefilm.

Har du spørgsmål til reklamefilm er du velkommen til at kontakt os på telefon +45 28 830 038 eller mail erik@fatcat.dk

reklamefilm