Hos FatCat Film er vi ikke “bare” et reklamefilmselskab, og vi producerer meget andet end profilfilm og tv-reklamer!
En af de ting, vi har specialiseret os i, er teateroptagelser – både til tv-spots, sociale medier og i fuld længde: vi har forfinet teknikken gennem flere år, så vi nu har et fuldkommen fast koncept, når vi skal ud til et teaterstykke eller en musical.

Vi har haft et langvarigt samarbejde med Fredericia Teater, hvor vi filmer mange af deres forestillinger, både til teasers på de sociale medier, tv-spots og så de har forestillingen i fuld længde til intern brug – det kræver kamerakontrol og evnen til at tilpasse sig historien, som vi sjældent kender i forvejen, og det er vi (hvis vi selv skal sige det) rigtig gode til.
Senest stod vi i går (d. 28. september) i Fredericia for at filme hele Seebach – historien om Tommy og Rasmus Seebach og familiens liv med op- og nedture.

Det kræver koncentration og føling med kameraerne, ellers bliver optagelserne hurtigt ukoordinerede eller uskarpe, og dét holder ikke, så der er blevet arbejdet rigtig meget med kamerateknik og kommunikation mellem kameraførerne. Gennem mange års erfaring og dedikeret arbejde kan vi i dag levere det optimale produkt hver gang.
Forberedelse, fremadrettet tænkning, kamerakontrol og rolige hænder, og så handler det ellers om at holde ét øje i kameraet og ét øje på scenen… hele tiden!

Vi er ret stolte af vores arbejde med musicals og teaterforestillinger, men mange af optagelserne ser aldrig dagens lys for offentligheden, da de bliver brugt til forberedelse ved genopsætninger på teatrene rundt om i Danmark – derfor kan vi ofte kun vise små bidder og de film, som teatrene selv lægger på deres sociale medier eller viser i tv. Nogle af disse kan I finde her på hjemmesiden.

Teateroptagelser er fede, selvom det giver nogle lange arbejdsdage – det tager de fede katte i stiv pote og med et stort smil, for vi synes virkelig det er sjovt!
Alene i denne uge har vi været på Fredericia Teater to gange og i Musikkens Hus i Aalborg én gang, så vi har fået set nogle forskellige ting, men det hele er en del af vores arbejde, og vi gør det gerne igen!

På vores Facebook og Instagram kan I løbende følge med i vores arbejde, også vores ture ud til teatre rundt omkring i Danmark – vi elsker at dele det med jer!

God weekend fra de fede katte!

fredericia   fredericia2   fredericia3

Tre billeder fra én af optagelserne i Fredericia – “Seebach” er værd at se, skulle vi hilse og sige!