Videoproduktion

En videoproduktion med et simpelt og kortfattet budskab kan generere megen omtale, hvis den bruges på den rigtige måde.

En videoproduktion og en filmproduktion er på papiret nogenlunde det samme, men vi definerer alligevel de to ting forskelligt.
En filmproduktion er kendetegnet af større produktioner og budgetter, og selve filmens længde er som regel mere end 1 minut. Videoproduktioner er mindre og bruges ofte til sociale medier, hjemmesider og korte reklamespots. En længde på 10-30 sekunder er normalt.
Video er enormt brugbart på sociale medier, hvor de kan fastholde besøgendes opmærksomhed i længere tid. Det giver større sandsynlighed for kundekontakt og eventuelt salg.

Filmen om Pavillon Odense er et godt eksempel på en videoproduktion!

Den er simpel, kort og består næsten kun af animationer og stillbilleder. Dette gør videoproduktionen nem at overskue og alligevel yderst virkningsfuld.

Når I vælger en videoproduktion hos Lion:art Film & TV, bliver I taget i hånden fra start til slut, og er med hele vejen fra planlægningen til udgivelsen af jeres film. Er I i tvivl om, hvor jeres video vil have størst effekt, kan vi hjælpe med at give et overblik over Jeres muligheder. Vi giver gerne råd om planlægning af kampagner o.l.
Jeres videoproduktion er et redskab, som I kan benytte igen og igen, på de forskellige medieplatforme. Én produktion kan sagtens blive til flere, hvis den redigeres til forskellige længder.

Med videoproduktion hos Lion:art Film & TV finder vi i fællesskab ud af, hvordan jeres video virker bedst og mest effektivt. Det er en god investering, der kan generere både omtale og genkendelighed for jeres brand.

En videoproduktions indhold

En videoproduktion kan bestå af alt fra produktfremvisning til personhistorier og decideret underholdning. Når I kontakter Lion:art Film & TV, vil vi sammen finde ud af, hvad der er den optimale løsning for netop Jeres virksomhed. En videoproduktion behøver ikke være en Hollywood-film, men alt kan i princippet lade sig gøre. Hos os bliver I behandlet med stor professionalisme og ekspertise, og vi ønsker altid at give Jer det bedst mulige produkt. Vi sætter en ære i vores produktioner. Vi elsker videoproduktion, og vi brænder for at give Jer det bedste resultat som muligt.

Vi hjælper Jer med at finde den bedste løsning, og vi løser altid opgaven på kortest mulig tid. Vi søger det absolut bedste resultat for jer. Videoproduktioner er en stærk og direkte kommunikationsform, som vi brænder for at give Jer muligheden for at benytte. Den giver adgang til mange seeres bevidsthed, da film kan benyttes på mange forskellige kanaler, lige fra fjernsyn og biografer til sociale medier og hjemmesider.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 20 918 218 eller maile os på leon@lionart.dk

Se flere af vores mange produktioner HER!