Videoproduktion

En videoproduktion og en filmproduktion er på papiret nogenlunde samme princip, men vi definerer alligevel videoproduktion og filmproduktion forskelligt.
En filmproduktion er for os kendetegnet af større produktioner og budgetter, og selve filmproduktionens længde er som regel mere end 1 minut. Videoproduktioner er mindre og bruges ofte til sociale medier, hjemmesider og korte reklamespots. En længde på 10-30 sekunder er normalt for en videoproduktion, som kan bruges til produktfremvisning, korte personfortællinger og nyheder.
Videoproduktioner er enormt brugbare på sociale medier, hvor en kort video (ofte kombineret med tekst) kan fastholde besøgendes opmærksomhed i lang tid.
En videoproduktion med et simpelt og kortfattet budskab kan generere megen omtale, hvis den bruges på den rigtige måde.

Filmen om Pavillon Odense er et godt eksempel på en videoproduktion – den er simpel, kort og består næsten kun af animationer og stillbilleder, hvilket gør videoproduktionen nem at overskue og alligevel yderst virkningsfuld.

Når I vælger en videoproduktion hos FatCat Film bliver I taget i hånden fra start til slut, og vores team er med hele vejen fra planlægningen til udgivelsen af jeres film. Er I i tvivl om på hvilken kanal jeres videoproduktion vil have størst effekt, kan FatCats SoMe-ekspert, Jakob, hjælpe med at give et overblik over Jeres muligheder, samt give råd om planlægning af kampagner o.l. Jeres videoproduktion er et redskab, som I kan benytte igen og igen, både på forskellige platforme og på de samme, blot i ny indpakning – én videoproduktion kan sagtens blive til flere, hvis den redigeres til forskellige længder, afhængigt af hvor den skal bruges.

Hvis I vælger en videoproduktion hos FatCat Film, er vi altid klar med et tilbud, så snart I har lagt et budget, og vi finder i fællesskab ud af, hvordan jeres videoproduktion virker bedst og mest effektivt. En videoproduktion er en god investering, der kan generere både omtale og genkendelighed for jeres brand.

En videoproduktions indhold

En videoproduktion kan bestå af alt fra produktfremvisning til personhistorier og decideret underholdning, og når I kontakter FatCat Film, vil vi sammen finde ud af, hvad der er den optimale løsning for netop Jeres virksomhed. En videoproduktion behøver ikke være en Hollywood-film, men alt kan i princippet lade sig gøre, inden for budgettets rammer. En videoproduktion hos FatCat bliver behandlet præcis som alle andre, med stor professionalisme og ekspertise, og vi ønsker altid at give Jer det bedst mulige produkt, for vi sætter en ære i vores videoproduktioner. Vi elsker videoproduktion, og vi brænder for at give Jer det bedste resultat muligt.

Vi hjælper Jer med at finde den bedste løsning, og vi løser altid opgaven på kortest mulig tid, med det absolut bedste resultat for øje. Videoproduktioner er en stærk og direkte kommunikationsform, som vi brænder for at give Jer muligheden for at benytte. Videoproduktion giver adgang til mange seeres bevidsthed, da film kan benyttes på mange forskellige kanaler, lige fra fjernsyn og biografer til sociale medier og hjemmesider.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 28 830 038 eller skrive til os på mail erik@fatcat.dk

videoproduktion